Uw telefoonnummer
Bel me terug

Beoordelingen van klanten van Usbstick Factory

Lees hier enkele beoordelingen en reacties van klanten.

Aantal reviews:
139
Gemiddelde beoordeling:
43.9% van onze klanten beoordeelt ons "Uitmuntend"

WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier | 15 februari 2017

Goed Advies, snelle levering, prima service en prachtig resultaat

Wij hebben deze USB-sticks gebruikt om ons Quizboek tijdens de Quizavond aan onze deelnemende Teams uit te delen. Geleverd inclusief data en voorzien van ons logo. Het resultaat was prachtig en het werkte prima! Bedankt.....

Jettie Timmerman | 26 januari 2017

goed voor elkaar, leuk product!!

goede service en vlotte afhandeling. Leuk product!!

tcz Hélène Smits | 17 januari 2017

heel goede service

medeweker vriendelijk en mee denkend

D. Beuzenberg | 18 oktober 2016

goed uitgevoerd

alles als beloofd uitgevoerd

thuiszorg vleminckveld | 5 oktober 2016

goede service

een mooi product ! in overeenstemming met onze wensen. Wel wat op de valreep geleverd.

BPD | 21 september 2016

Prima producten

Prima producten, goede kwaliteit. Als de levering iets sneller zou kunnen dan is dat prettig.

Arina | 20 september 2016

goed

naar tevredenheid. We bestellen al jaren de usb sticks bij uw bedrijf en tot nu toe prima.

Philip Ghekiere | 20 september 2016

makkelijk bestellen, snel geleverd

Zeer professionele bestelprocedure, snelle levering en prima kwaliteit.

Theo den Hollander | 1 september 2016

Correct verzorgd

Bestelling, offerte en levering zijn naar tevredenheid verlopen. Het product ziet er Naar verwachting perfect uit.

Jos Bogaert | 19 juli 2016

Goede service

We doen al jaren zaken met Venditio voor diverse congressen die wij in Nederland organiseren Wij zijn altijd tevreden over correcte afhandeling van bestellinge en ook prijs kwaliteit produkten is uitstekend

Ligthart Jolanda | 12 juli 2016

gepersonaliseerde USB-sticks

Correcte én snelle opvolging bestelling.

Laura Vink | 12 juli 2016

Prima uitgevoerde bestelling

De levering voldoet aan onze verwachting

Chantal | 6 juli 2016

Slechte service

Veelvuldig contact gehad over levering van USB sticks. Eerst waren ze niet in voorraad, later wel en zouden ze op een afgesproken datum geleverd worden. Wij hadden de USB sticks echt nodig, maar helaas werden ze veel later geleverd dan afgesproken! In plaats van uiterlijk woensdag, kwam het pakket pas de maandag daarna!! Slecht service vind ik...

lisp kermis comité vzw | 14 juni 2016

een goed product aan een juiste prijs en stipte levering, onze partners waren opgetogen.

volledig wat wij er van verwachten

Gonnie Retèl | 17 mei 2016

Levering Emerson

Tevreden over kleur, model en uitvoering. Job Luursema, dank voor je moeite en inzet.

Sander | 12 april 2016

Snelle, goede, fijne service!

Snel geregeld, goede service. En een prachtig eindresultaat. Bedankt!!

Ruud Broekman | 23 februari 2016

goede kwaliteit en snelle service

De USB sticks zien er goed uit, met een strak ontwerp. De levering is snel gegaan en de service is top!

tcz Helene Smits | 3 februari 2016

ook deze warem goed

net als met de pennen uitstekende service

KvdG | 27 januari 2016

USB cards 8 gb

de aangeleverde plaatjes voor op de voor- en achterzijde, zag er perfect uit. klein puntje van aandacht zou kunnen zijn dat de usb's met grotere opslag capaciteit ook geformatteerd zijn voor grotere bestanden. Moest namelijk eerst alle usb-cards opnieuw formatteren voor grotere bestanden, om er oa een film op te kunnen zetten

Sarah | 19 januari 2016

Excellent cooperative service, great product

I made a small order for usb sticks, customised with our logo. Venditio was really helpful and provided exactly what we needed at a good price. Good communication and good quality product. Thanks!

Mimaki | 29 december 2015

Uitstekende service

Mijn ervaring met Venditio is prettig verlopen. We kregen snel de gevraagde en benodigde informatie en daarna was de levering qua tijd en oplevering van onze order prima volgens onze verwachtingen!

Zefanja Vermeulen | 8 december 2015

ziet er prachtig uit

Het ziet er prachtig uit. Ook hoe ik geholpen ben echt geweldig!

Ceustermans Bart | 3 november 2015

Toppie

Vlotte en perfecte communicatie tijdens de aanpassingen ivm drukproeven. En snelle levering van de usb sticks

Max Klein | 27 oktober 2015

Levering van bedrukte USB credit cards

De bestelling van de USB credit cards en de hele afhandeling heeft op een vlotte, leuke en accurate manier plaatsgevonden. Aan de telefoon was de toelichting van Jitske helder en duidelijk. De gemaakte afspraken zijn helemaal nagekomen. Ik ben zeer tevreden.

DesOpt | 13 oktober 2015

Prima gedaan

Elize | 6 oktober 2015

professioneel.

Prettig en snel geholpen. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden en ook telefonisch zeer behulpzaam. Aangezien we de bestelling al vaker bij jullie gedaan hebben, wisten we al dat het product goed zou zijn.

Anil Roepan | 6 oktober 2015

USB Creditcard

Product is mooi opgeleverd. Ziet er zeer representatief uit. Wij gaan ze zeker gebruiken.

W. van Ooijen | 29 september 2015

Zoals we gewend zijn, prima service en een goed produkt

Exact dezelfde order geplaatst van een tijd geleden. Alles informatie was nog voorhandig. Dus de bestelling was keurig verlopen (en snel)

Kees Blase | 14 september 2015

USB stick met logo

Logo wordt er mooi op geprint. De sticks zijn wel warmtegevoelig. Na een hete zomer zijn de "plastic hoedjes" soms niet meer van het metalen USB deel af te halen en breekt het af

CarlaBEgeer | 31 augustus 2015

Goed

Goed

Emmy | 31 augustus 2015

Fyzzio USB sticks helemaal in onze stijl!

Al een paar jaar bestellen we mooie kleine USB sticks bedrukt met ons bedrijfslogo bij Venditio. Echt in onze huisstijl. En zeer gewaardeerd door onze klanten. En dat binnen anderhalve week in huis.

Ciconia Aviation | 26 augustus 2015

Tevreden

We hebben bij Vendito USB sticks besteld. Tevreden over de geleverde kwaliteit. De communicatie over het bedrukken met een logo was goed. Uiteiendleijk werd ook 1 dag eerder dan afgesproken geleverd.

De Fladderiep | 8 juli 2015

Zeer tevreden met het resultaat

Goeie hulp en begeleiding in het verkrijgen van het mooiste resultaat. Voor ons, USB-sticks voor de leerlingen met ons prachtige logo erin verwerkt.

Ria | 1 juli 2015

een leuk product voor niet te duur!!

De usb stick is een leuk product voor niet te duur. Helemaal in de juiste kleur met het goede logo (in overleg aangepast). Perfect!!

Gerben | 30 juni 2015

Mooi

Mooi gegraveerde sticks. Werken prima. Stevig verpakt ook! Volgende keer neem ik wel USB 3.0 i.p.v. 2.0 als jullie die hebben...

N.H.Stam | 23 juni 2015

tevreden, alles volgens afspraak.

Super tevreden met het resultaat. Precies zoals ik had verwacht en ook de levering op de afgesproken datum. Blij dus!

Chretien Candel | 18 juni 2015

Goede service snel bezorgd

Al enkele jaren bestellen we de usb-sticks voor onze schoolverlaters. Vlotte service, snelle beantwoording van mail en bezorging als aangegeven.

King Yeung Ho | 16 juni 2015

Review Venditio

Kwaliteit is uitstekend. Prijs is heel accpetabel en account manager denkt graag mee. Hele prettige samenwerking overall. Een klein puntje ter verbetering m.b.t. de verpakking. De kartonnen dozen waar de producten in zitten hebben vaak hele sherpe randen. (Het gaat hier dan om de bovenkant, waar je de doos opent) Zou super zijn als hier wat aan gedaan kon worden. (Klein beetje plakband om het af te tapen, wellicht?)

Consort BVBA | 5 juni 2015

uitmuntend

We zijn supper tevreden van de USB credit cards. Hoewel het een vrij complexe foto is (schilderij) zijn zowel kleuren als fijnheid zeer goed gelukt. Het geheel ziet er echt goed uit. De geribbelde kaarten voelen inderdaad prettig aan en het USB gedeelte is goed beschermt. Moest ik een foto kunnen plaatsen van het resultaat zou ik dat zeker doen. Kortom: we zijn zeer zeer tevreden.

Buro013 | 28 mei 2015

Top!

Klantvriendelijke service, eerlijke prijs en goede producten! Wij zijn zeer tevreden met de USB sticks voorzien van ons bedrijfslogo.

bvba drukkerij Heremans | 26 mei 2015

perfecte levering

Snel, korrekt, perfekt volgens afspraak

Lastek Nederland | 19 mei 2015

Snelle, keurige levering

Snelle reactie bij opvragen offerte, product netjes bedrukt. Snelle levering, minpuntje van te voren betalen

Katrien Bultynck | 12 mei 2015

De service en opvolging zijn uitstekend, het ontwerp was goed

De service en afspraken werden heel goed opgevolgd. Het product werd op tijd geleverd en de responstijd op vragen was altijd zeer kort. De prijs is ook marktconform. Het ontwerp van de tekening had iets beter gekund qua kadrering.

De Vriendelijke DJ | 12 mei 2015

prima prijs/kwaliteit!

Niks op aan te merken! dank

henk aanstoot | 11 mei 2015

mooie USB stick, snelle levering

De sticks werden erg snel geleverd, veilige verpakking en de stick ziet er ook mooi uit en werkt. Top dus.

RP | 28 april 2015

Goed en snel geleverd

Onze ervaring met Venditio is prima. We bestelden bij Venditio reeds eerder producten. Tot op heden prima en snel alles geleverd.

Wim Ovaa | 24 april 2015

levering USB sticks

USB sticks besteld met logo. Goede communicatie, redelijk prijs en levering op tijd.

J. de Blaaij | 21 april 2015

goede prijs kwaliteit verhouding

De bestelling en de levering zijn conform afspraken verlopen. Het resultaat is zoals verwacht, een mooie USB-sleutel met een inscriptie van het bedrijfslogo en een upload van de gewenste content.

Kees Dekker | 14 april 2015

prima kwaliteit, snelle levering

Je betaalt misschien iets meer als bij de prijsvechters, maar een mooie opdruk en heel vlotte levering.

University of Applied Sciences Leiden | 14 april 2015

Snelle en correcte levering!

Mini usb-sticks met ons logo waren snel geleverd en mooi uitgevoerd! Prettig telefonisch overleg om onze wensen te bespreken.

Gerard Griffioen | 14 april 2015

Perfect geregeld

enige is dat er niet terug gekoppeld is over vrachtkosten

Manon | 7 april 2015

Super kwaliteit en service

De USB sticks zijn heel mooi bedrukt, precies zoals op de digitale proef te zien was. Ook mijn vragen werden netjes beantwoord.

VZW OZCS Keerbergen Sint-Jozefsschool | 31 maart 2015

De directie laat weten dat ze zeer tevreden is.

De directie laat weten dat ze zeer tevreden is van de snelle opvolging van de bestelling en van de snelle levering, . De sticks werden uitgeprobeerd door de ICT- coördinator en goed bevonden.

Examenbureau | 31 maart 2015

Goed geregeld

Snelle levering, scherpe prijs. Afspraken nagekomen.

Karmic Pro Media | 31 maart 2015

Mooie USB sticks

Alles is naar wens gegaan en er werd genoeg aandacht aan mijn wensen gegeven. Snelle levering. Hoop nog andere produten te kunnen bestellen.

hans Venderbos | 13 maart 2015

goed geregeld

ik was zeer tevreden

Niek Erents fotografie | 25 februari 2015

Full colour bedrukte Credit card USB sticks

Prima uitvoering en ruime levering binnen de deadline. Communicatie over de aanlevering uitstekend.

HBO-I | 24 februari 2015

Zien er weer prachtig uit!

Voor het zoveelste jaar usb sticks besteld met opdruk, supersnel en ze zien er weer prachtig uit!

Blomsma | 6 februari 2015

goed

sneller

Rob Hotting | 4 februari 2015

Usb sticks

De kwaliteit en de service was prima.

Freek W. Weeda - Delta-Plus Training & Consultancy | 4 februari 2015

Uitstekende service en vlotte levering van USB sticks

Voor een belangrijk event heb ik USB sticks besteld met tekst gravure en kleuren logo. De service om tot een goed product te komen verliep zeer vlot. Ook het voorladen van de sticks was geen probleem en ze werden vlot en op de beloofde dag geleverd. Een mooi premium voor gewaarde klanten. Een echte aanrader.

Aragorn | 27 januari 2015

Super geregeld

Zeer tevreden.

ORTEC | 27 januari 2015

Snelle levering en tevreden

USB zien er keurig bedrukt uit en de levering is snel! Prijs/kwaliteit prima!

Fotografie Arieta | 27 januari 2015

USB mini cards met logo laten drukken

Goede service en snelle levering. Product is naar verwachting, ben er erg blij mee!

A. Friedel | 27 januari 2015

Bezorging

LS, De usb sticks waren prima, er was alleen een probleem met de bezorging. De bezorgdienst kon ons adres niet vinden en is zonder enig bericht of zonder contact met ons op te nemen, teruggereden naar het distributiecentrum. Op de track & trace stond echter wel dat de usb sticks bezorgd waren. Na een ronduit vervelend telefoontje met de bezorgdienst zijn de producten een dag later alsnog bezorgd. Groet Audrey

OilsandYou.nl | 20 januari 2015

Powerbank

Werkt goed, geen klachten

Stichting de Gitaarsalon | 13 januari 2015

mooie uitvoering, perfecte levering

mooie uitvoering, perfecte levering

Dik Bakker | 8 januari 2015

Zeer tevreden met het bestelde

Het geleverde is zeer correct en deugdelijk afgeleverd.

Chantal | 8 januari 2015

Perfecte service, snelle levering

Vriendelijke mailwisseling, usb sticks zien er keurig uit, prachtig gegraveerd. En niet duur. Aanrader dus!

S. Begnor | 28 november 2014

Geweldige vriendelijke service en goed materiaal

De usb-sticks zijn van degelijke kwaliteit. vooral de logo's en tekst aan beide kanten zijn top. we hadden een opprint verwacht, maar dat de print achter een laag plastic zat was een erg welcome verrassing. De service kan ik alleen maar omschrijven als super, geduldig, vriendelijk en snel.

Perzona | 28 oktober 2014

Echt een aanrader!!!

Wow in één woord fantastisch!!!

Susanne Flantua | 22 oktober 2014

prima kwaliteit print op USB

Levering duurde wat langer dan ik gewend ben maar de usb sticks zijn mooi bedrukt, tweezijdig, goede kleur dus ben zeer tevreden.

Hugo Koeman | 14 oktober 2014

Echt gedaan wat er beloofd werd

Ik ben heel tevreden. Venditio doet wat ze beloven en houden je ook nog goed op de hoogte van de voortgang. Levering was op tijd in een stevige verpakking. Ik zou het wel handig vinden, als je zelf een prijsindicatie zou kunnen maken.

Geurtsen | 5 juni 2014

Prima

Goede opvolging, levering volgens verwachting

Arie Speksnijder | 4 juni 2014

USB-sticks met bedrukking - prima resultaat

Ik heb USB-sticks in creditcardformaat laten bedrukken met mijn visitekaartje. Venditio dacht met mij mee over de vormgeving, en vroeg aanvullende informatie toen mijn lettertypes niet pasten. De bestelling werd tijdig geleverd, en over het resultaat ben ik helemaal tevreden.

Iris | 4 juni 2014

Goed product

Goed product en ziet er mooi uit. Lage prijs voor goede kwaliteit. Zeer tevreden en valt goed in de smaak ook bij anderen.

Steven MAes | 2 juni 2014

Alles in orde !

Goede service, op tijd geleverd.

L. Klitsie | 14 mei 2014

Vriendelijke service.

Het directe contact was vriendelijk en behulpzaam. Ik ben geholpen met het voorbereiden van de opdruk en dit was voor mij erg fijn en heeft mij (en u uiteindelijk) veel tijd gescheeld denk ik. Daarbij vriendelijke service. Het enige punt van kritiek dat ik heb is dat in het eerste prijsoverzicht dat ik kreeg niet duidelijk was aangegeven dat het hier om de prijs exclusief BTW ging. Hierdoor viel het product uiteindelijk 20 euro duurder uit dan verwacht en dit was wel even een tegenvaller. Wellicht is het voor particuliere klanten toch vriendelijker om dit bij voorbaat duidelijk te melden.

Dennis Jak - Counter Creatives | 8 mei 2014

Gewoon goed hun werk gedaan

Er was weinig uitleg nodig. Alles werd snel en adequaat uitgevoerd.

SUNEC | 3 mei 2014

goed en snel

De snelle communicatie heeft ertoe geleid om zaken te doen.goede kwaliteit!

Oscar | 10 april 2014

Een prima eerste ervaring.

Snelle reacties op vragen. Snelle levering. Resultaat naar wens. Aan te bevelen.

Lynsey Jak | 10 april 2014

prima service!

Levering snel en goede service

Hendrik | 7 april 2014

order usb sticks

Alles prima in orde

Paul teeuwen | 28 maart 2014

goede service

Reeds eerdere bestellingen gedaan, maar steeds prompte levering en goede service

Caroline Hakvoort | 14 maart 2014

USB sticks BHS

Was weer goed geregeld en op tijd afgeleverd en van een mooie kwaliteit!

k.kroes | 10 maart 2014

mooi product, goede uitstraling

keurig op tijd en voldoet aan de verwachtingen

Vliegende Varkens | 10 maart 2014

Heel erg goed!

Prettige samenwerking, snelle reactietijd, goede prijzen en uitmuntende service, klasse!

T. Olthof | 26 februari 2014

USB Pennen

Ik heb zojuist de usb pennen ontvangen. Ze zien er geweldig uit en ze zijn ook nog sneller geleverd dan verwacht (en dus precies op tijd voor ons). Dank!

AFC | 12 februari 2014

Snelle en correcte levering USB stick in Sleutelvorm

Hulde. Prettige persoonlijke benadering met een snelle levering van product, waarbij de gravering op voor- en achterzijde netjes was uitgevoerd. Kortom een mooi product wat tijdig is geleverd inclusief het uploaden van files met een virusvrij rapport. Super!

Connie | 10 februari 2014

Super

Ze zien er super uit ! Dankje voor de snelle en accurate verzorging van deze bestelling.

Antony Vandeplas | 7 februari 2014

Zeer tevreden van jullie service / levering.

Wij bestelden recent USB-cards bij u. Wij zijn zeer tevreden van de geboden service en ondersteuning bij de opmaak van deze en van de correcte/verzorgde/stipte levering. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groeten, Antony Vandeplas DORMA foquin N.V.

T. van Hest | 6 februari 2014

Geweldig

De domingstickers zijn van erg goede kwaliteit en voldeden aan alle verwachtingen.

Eric Thijs (WPS Parking Systems) | 5 februari 2014

super

Mooi eindresultaat, snelle levering, voelt goed aan met name de stroeve laag die over de bedrukking is aangebracht ter bescherming van de opdruk en tevens het vergemakkelijken van het verwijderen van de stick uit de applicatie.

Dennis | 24 januari 2014

Super service

Super geregeld, snelle levertijden en zeer flexibel.

Angela Meulensteen | 13 januari 2014

Goede service

Goede en snelle communicatie en de prijs is prima. Het uiteindelijke product voldoet aan mijn verwachtingen.

PUURpascalle | 10 januari 2014

Prettig en snel!

Fijne benadering, vriendelijk en punctueel. Snelle levering en product helemaal naar wens. Duidelijke foto dus geen verassingen achteraf.

Ilona Smid | 7 januari 2014

Goed, netjes en snel

Fijn bedrijf om mee te werken, als ze dit volhouden dan blijf ik terugkomen.

auke sonsma | 20 december 2013

snel en mooie levering

goede service en snel geleverd

Sandrine Reneman | 19 december 2013

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop er in zeer korte tijd is meegedacht en meegewerkt is. Top!

De USB pennen waren netjes op tijd, mooi bedrukt en schrijven ook nog eens lekker. De data op de USB sticks stonden er goed op. Ik ben echt zeer tevreden. Erg goede service! De verwachting van mij én mijn collega's van ABN AMRO was overtroffen!

Maxim | 12 december 2013

Snel

Afhandeling was snel en ik kreeg wat ik verwacht.

Ingrid van Es | 10 december 2013

Snelle levering, goede service

Mooi relatiegeschenk. Gravure van logo van uitstekende kwaliteit.

F. Hazeleger | 19 november 2013

Boven verwachting en goede aflevertijd

Het geheel ziet professioneel uit, boven verwachting. Ook de bedrukking op de USB's zien er erg goed uit. Een aanrader.

Rob van Niel (manager communicatie V.O. Patents & Trademarks) | 18 november 2013

USB cards 4 GB vv bedrijfslogo

De USB cards zijn vlot afgeleverd, mooi afgewerkt en voldoen geheel aan de verwachtingen. Net als onze vorige order van USB-cards, in 2010. Verder prima service. De cards zijn nog maar net in huis en dus nog niet echt in gebruik, maar we gaan er vanuit dat ook op het gebruik niets zal zijn aan te merken.

Ramon | 8 november 2013

top

altijd goed

Aartie Dihal | 7 november 2013

Zeer snel en deskundig geholpen bij een spoedorder.

Zeer snel en deskundig geholpen bij een spoedorder.

Laura Heemskerk | 28 oktober 2013

Snelle en vriendelijke service

Wij hadden snel USB's nodig. Het proces is vlot verlopen, we hadden ze op tijd. goede service. Prijs vind ik wat hoog, en het drukwerk kan iets beter.

Diva Fortes | 23 oktober 2013

zakelijke USB sticks

USB sticks zien er goed uit, had alleen verwacht dat afbeelding + tekst op de sticks wat groter zouden zijn.

Anja Lazaroms | 15 oktober 2013

Snel en correct geleverd

Prettig in contact. Goed overleg over wat wel en niet kan / feedback. Keurige afhandeling / begeleiding van de routing (levering). Kortom prima gedaan.

META architectuurbureau | 10 oktober 2013

aanrader

zeer tevreden over service en opvolging van bestellingen gepersonaliseerde USB-sticks

Koert Vis | 9 oktober 2013

Zeer tevreden

Goede service, goed product.

Iris Kasbergen | 8 oktober 2013

USB sticks erg leuk, beetje kwetsbaar

De USB sticks zien er prachtig uit en ze werken goed. Het systeem om de usb sticks uit de creditcard te krijgen is wel een beetje kwetsbaar, ze komen soms helemaal los, dan kun je ze wel weer terugzetten

TU/e - Mathematics for Industry | 24 september 2013

Top!

Vriendelijk en behulpzaam. Makkelijk besteld, snel geleverd, goede kwaliteit; aan te raden!

Aargorn | 24 september 2013

Levering USB Sticks Phenom

In orde. Meningen verdeeld over zichtbaarheid gravure op zilver. Klant geeft bij nader inzien bij volgende levering voorkeur voor ledje oid om activiteit te meten.

Peter Kliest | 13 september 2013

prima

Wij bestellen ongeveer elk jaar een 500 tal USB sticks met custom opdruk. Levering is altijd binnen een paar dagen en de kwaliteit is prima.

Francoise Dibbets en Dina Martins | 5 september 2013

usb-cards atelier PRO architekten

Goed product en goede service, prijs kwaliteit goed! Communicatie verliep ook prettig!

Ramon | 2 september 2013

pretige erverren

goed ,snel ,en verzorig

Gunther naeye | 30 augustus 2013

bedrukte usb sticks

vlotte levering, mooie afwerking!

Paul van den Heuij | 27 augustus 2013

Data presentatie Travaini Pompen Benelux BV

Wij hebben er deze keer voor gekozen om onze productinformatie niet alleen op USB stick onze klanten aan te bieden. Het overhandigen van een presentatie doos met daarin een balpen en USB stick, (uiteraard alles voorzien van ons logo) geeft net iets meer cachet aan de zaak. Het ziet er prima uit en de reacties zijn positief.

Van Breda BV | 27 augustus 2013

USB sticks Smart Twist

Alles wat we tot nog toe bij Venditio besteld hebben was van prima kwaliteit, zowel het product als het drukwerk. Daarbij bieden ze een goede, flexibele en snelle service.

Clemens Tierie | 27 augustus 2013

Prima en snel

Geen problemen. De levering was snel en zoals afgesproken

Auke Vaessen | 27 augustus 2013

Snelle service

Snelle service, kwalitatief goede producten.

marielle van dommelen | 27 augustus 2013

snelle aktie/reactie n.a.v. bestelling/vragen

via google heb ik jullie bedrijf vorig jaar gevonden. Ik zocht een persoonlijk afscheidskado voor de geslaagde examenkandidaten van onze school. Het is uiteindelijk een USB stick geworden ter grootte van een creditcard met de foto van de school erop met een tekst erop. De website is overzichtelijk, telefonisch zijn jullie goed bereikbaar en de levering is snel. dit jaar opnieuw besteld, wederom snel alles ontvangen

Hans Venderbos | 23 augustus 2013

Credit Card usb sticks: een hit

Ik heb voor een beperkte doelgroep bij ons op school een credit card usb stick besteld met 8 gb capaciteit. Het bestelproces verliep heel vlotjes, met voldoend feedback zodat ik me een goed idee kon vormen van hoe de cards eruit zouden komen zien. De levering verliep volgens opgave in 6 werkdagen. De reacties van de mensen die ze gekregen hebben waren zeer positief. Een 'hit' dus.

Gerrit van Dam | 19 augustus 2013

Snelle en betrouwbare levering

Wij zijn uitermate tevreden over de snelle service en leveringen

Alex | 19 augustus 2013

Super service

Snel, prima kwaliteit en een super service!

Millie Gietman | 16 augustus 2013

prima service

snelle reactietijd, adequaat bij probleem, goed en snel contact

Irma Lit | 14 augustus 2013

Een fantastische begeleiding

De bestelling van USB sticks en hiervoor van banners is uitstekend begeleid. Met deskundige adviezen, hebben we een mooi product!

S. Flantua | 12 augustus 2013

usb sticks

de USB sticks met ons bedrijfslogo zien er goed uit. Levering was snel. Heb dan ook al een keer een 2e order gedaan bij Venditio. Zeer tevreden.

Farida Sabar | 12 augustus 2013

Beoordeling Venditio

Mijn ervaring met Venditio zijn goed. De keren dat ik er een bestelling heb geplaatst is dit goed en snel behandeld. Goede service en producten waren goed.

Jos castro | 11 augustus 2013

Super koopje

Ik heb de usb key in sleutlvorm al een paar dagen in gebruik en ben nog steeds Tevreden over de gratis aankoop :)

Jaap | 10 augustus 2013

Uitstekende marketing tool

Ter introductie van een nieuw merk, zijn tijdens de persintroductie voorbedrukte pennen met op de memorystick alle benodigde informatie, productafbeeldingen, etc. vooraf hierop geplaatst, uitgedeeld aan de aanwezige journalisten. Zeer enthousiast ontvangen! Prima kwaliteit, goede en snelle service.

Stefan | 9 augustus 2013

beoordeling usb sticks

de service en kwalietitet waren zeer goed

M. Overberg | 9 augustus 2013

Goede snelle service

Venditio reageert snel en accuraat op vragen, orders etc. Artikelen worden keurig verpakt aangeleverd.

Yannick Douw | 9 augustus 2013

USB-sticks

Goede service en kwaliteit!

Iris Keuken | 8 augustus 2013

Goede snelle service

Ik had een aantal vragen over mijn bestelling en deze werden snel en duidelijk beantwoord. En daarna kreeg ik vlot mijn bestelling dus ik ben heel tevreden.

Sanne Langedijk | 8 augustus 2013

USB Stick lage aantallen (150 stuks)

Producten zijn goed, de levertijd is wat mij betreft wat aan de lange kant

Jef Vingerhoets | 8 augustus 2013

Prijs en kwaliteit in perfecte balans

Ik had snel enkele USB sticks nodig (Credit Card uitvoering), bedrukt met een foto. Omdat dit beeld erg laat aangeleverd werd, kwam de deadline in het gedrang. Geen probleem echter voor Venditio: de levering was perfect op tijd en het product was van prima kwaliteit. Ik zag enkel tevreden gezichten!

Gemeente Haarlem | 8 augustus 2013

Goede service, snelle levering!

Goed contact, klantvriendelijk, snelle reactie, snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit.

Basisschool 't Wold Chretien Candel | 7 augustus 2013

Beoordeling bestelling USB-sticks

Via prettig telefonisch contact, waarbij wordt meegedacht en voorstellen worden gedaan, ook afgelopen jaar de met logo bedrukte usb-sticks besteld. Vlotte service en levering.

Pagina 1 van 1

1
...
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
...
28

Uitleg van de beoordelingen


Zeer slecht. Onaanvaardbare ervaring, ik bestel hier nooit meer.

Slecht. Een slechte ervaring, ver beneden mijn verwachting.

Redelijk. Service en product voldoen net niet aan verwachting.

Goed. Service en product zijn goed en volgens verwachting.

Uitmuntend. Service en product boven verwachting! Ik zou jullie bij iedereen aanbevelen.

Contact informatie van: Usbstick FactoryUsbstick Factory+31 (0)40 25 25 042+31 (0)49 38 90 151info@usbstickfactory.nlhttp://www.usbstickfactory.nl/images/logo-bedrukte-usbstick-factory.png
Dillenburgstraat 29
Eindhoven
5652 AM
Nederland
Promotionele productenbeoordelingreactiesratingscoreklantenwaardering
Bedrukte USB sticks | Beoordelingen van klantenLees hier beoordelingen van onze klanten over bedrukte USB sticks met full color bedrukking of gravure.
www.usbstickfactory.nl4.4139