Uw telefoonnummer
Bel me terug
Stel hier uw USB stick Solid Twist samen

Opslagcapaciteit

Bedrukking voorzijde

Bedrukking achterzijde

Voorladen data

USB stick Solid Twist | Superkleine, stijlvolle USB stick

Accessoires

Verpakkingen

Uw USB stick Solid Twist

USB stick Solid Twist

Bedrukking voorzijde
 geen
Bedrukking achterzijde
 geen
Voorladen data
 nee
Aantal*
 stuks (minimum bestelhoeveelheid: 25 stuks)
Uw naam*
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking of vraag
Artwork**
 
 
 
Een ogenblik geduld a.u.b.
*
=
Verplicht
**
=
Maximum filesize: 2560 KB
Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, jpg, jpeg, tif, tiff, png

Bedrukte USB stick Solid Twist

Klein en stijlvol

Inclusief bedrukking in full color met doming

Verkrijgbaar t/m 64GB


Superkleine, stijlvolle USB stick

De Solid Twist is een kleine, stijlvolle bedrukte USB stick. Met zijn strakke metalen behuizing en grote bedrukking in full color is het een veelzijdige blikvanger die tegen een stootje kan.

Deze USB stick is verkrijgbaar tot en met 64 GB en kan aan één zijde voorzien worden van een bedrukking in full color met glanzende, krasvaste acryllaag (doming). Aan de achterzijde is plaats voor een lasergravure. Ook individuele bedrukkingen zijn mogelijk.

Meer afbeeldingen

USB stick Solid Twist | Superkleine, stijlvolle USB stick
Klik op afbeelding
om te vergroten

Specificaties van USB stick Solid Twist

Behuizing: metaal
Afmetingen: 34 x 13 x 5 mm
Bedrukbaar oppervlak: 32,5 x 11,9 mm (2x)
Opslagcapaciteit: 2GB - 4GB - 8GB - 16GB - 32GB - 64GB
Gewicht: 8 gram
 
Minimum bestelhoeveelheid: 25 stuks
Levertijd: 6 werkdagen
 
Personalisatie opties:
  • bedrukking in full color en doming op één zijde
  • bedrukking in full color op één zijde en lasergravure op andere zijde
  • data voorladen op USB sticks: verwijderbaar, onverwijderbaar of beveiligd met DeoCrypt
Accessoires: 
Verpakkingen: 
KeurmerkenHet CE (Conformity European) keurmerk en het RoHS keurmerk (Beperking van Gevaarlijke Stoffen) garanderen u dat al onze USB sticks voldoen aan de Europese richtlijnen voor kwaliteit en veiligheid.
Contact informatie van: Usbstick FactoryUsbstick Factory+31 (0)40 25 25 042+31 (0)49 38 90 151info@usbstickfactory.nlhttp://www.usbstickfactory.nl/images/logo-bedrukte-usbstick-factory.png
Dillenburgstraat 29
Eindhoven
5652 AM
Nederland
Promotionele productenusb stickusbsticksticksgraveringgravurelasergraveringlasergravurelaserprijzenprijssolidtwist
USB stick Solid Twist | Klein. Stijlvol. Full color bedruktUSB stick die tegen een stootje kan. Full color doming aan voorzijde. Lasergravure aan achterzijde. ✓ Levenslange garantie ✓ Bestellen kan al vanaf 5 stukshttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-klein-en-stijlvol-gegraveerd-en-full-color-bedrukt-3.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-klein-en-stijlvol-gegraveerd-en-full-color-bedrukt-5.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-klein-en-stijlvol-gegraveerd-en-full-color-bedrukt-4.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-klein-en-stijlvol-gegraveerd-en-full-color-bedrukt-1.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-klein-en-stijlvol-gegraveerd-en-full-color-bedrukt-2.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-klein-en-stijlvol-met-bedrukking-in-full-color.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-solid-twist-individueel-bedrukt.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-solid-twist-met-lasergravure.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-solid-twist-met-lasergravure-2.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-klein-en-stijlvol-gegraveerd-en-full-color-bedrukt-6.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-klein-en-stijlvol-gegraveerd-en-full-color-bedrukt-7.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-klein-en-stijlvol-gegraveerd-en-full-color-bedrukt-8.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-solid-twist-met-sleutelhanger-en-telefoonkoordje.jpg
www.usbstickfactory.nl4.4139