Uw telefoonnummer
Bel me terug
Stel hier uw USB stick Credit Card samen

USB versie

Opslagcapaciteit

Bedrukking voorzijde

Bedrukking achterzijde

Voorladen data

USB stick Credit Card | Superdun en 100% bedrukbaar

Verpakkingen

Uw USB stick Credit Card

USB stick Credit Card

Bedrukking voorzijde
 geen
Bedrukking achterzijde
 geen
Voorladen data
 nee
Aantal*
 stuks (minimum bestelhoeveelheid: 25 stuks)
Uw naam*
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking of vraag
Artwork**
 
 
 
Een ogenblik geduld a.u.b.
*
=
Verplicht
**
=
Maximum filesize: 2560 KB
Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, jpg, jpeg, tif, tiff, png

Bedrukte USB stick Credit Card

Past in elke portemonnee

Superdun: slechts 1,6 mm

100% bedrukking in full color aan beide zijden


Superdun en 100% bedrukbaar

De Creditcard USB stick is even dun als een normale creditcard en past in elke portemonnee. Zo heeft u de USB stick altijd bij de hand.

Deze unieke USB-stick is te bedrukken aan beide zijden met uw logo, bedrijfsnaam, foto of als visitekaartje. Beide zijden zijn 100% bedrukbaar zodat de volledige Credit Card te voorzien is met een bedrukking naar keuze. De opdruk is standaard in full color.

Meer afbeeldingen

USB stick Credit Card | Superdun en 100% bedrukbaar
Klik op afbeelding
om te vergroten

Nieuw: USB Credit Card 3.0

USB 3.0 is sneller dan ooit. En dat is belangrijk omdat we steeds meer en grotere bestanden op USB sticks zetten. Met USB 3.0 is de lees- en schrijfsnelheid 2 tot 3 keer sneller dan u gewend bent. Onze USB Credit Card is vanaf nu ook te bestellen met USB 3.0. De eerste platte USB met USB 3.0.


Specificaties van USB stick Credit Card

 USB 2.0USB 3.0
Behuizing: wit kunststofwit kunststof
Afmetingen: 85,4 x 54,1 x 1,6 mm85,4 x 54,35 x 4,0 mm
Bedrukbaar oppervlak: 85,4 x 54,1 mm (2x)85,4 x 54,35 mm (2x)
Opslagcapaciteit: 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB16GB, 32GB, 64GB
Gewicht: 10 gram12,6 gram
 
Minimum bestelhoeveelheid: 25 stuks
Levertijd: 6 werkdagen
 
Personalisatie opties:
Verpakkingen: 
KeurmerkenHet CE (Conformity European) keurmerk en het RoHS keurmerk (Beperking van Gevaarlijke Stoffen) garanderen u dat al onze USB sticks voldoen aan de Europese richtlijnen voor kwaliteit en veiligheid.
Contact informatie van: Usbstick FactoryUsbstick Factory+31 (0)40 25 25 042+31 (0)49 38 90 151info@usbstickfactory.nlhttp://www.usbstickfactory.nl/images/logo-bedrukte-usbstick-factory.png
Dillenburgstraat 29
Eindhoven
5652 AM
Nederland
Promotionele productenusb stickusbstickfullcolorbedrukkinglogobedrijfsnaamcredit cardcreditcardusb 3.03.0
USB stick Creditcard | Superdun, 100% bedrukbaar, USB 3.0De USB stick Creditcard past in elke portemonnee. Bedrukking mogelijk aan beide zijden in full color. Interesse? Vraag offerte aan! ✓ Nu ook met USB 3.0http://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-sticks-credit-card-met-rondom-volledige-bedrukking-in-full-color.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-creditcard-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-trouwreportage-fotograaf-huwelijks-fotos.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-creditcard-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-makelaar.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-sleutelhanger.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-11.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-12.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-13.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-14.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-2.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-3.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-4.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-5.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-6.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-7.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-8.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-9.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-credit-card-met-volledige-bedrukking-aan-beide-zijden-10.jpg
www.usbstickfactory.nl4.4139