Uw telefoonnummer
Bel me terug
Stel hier uw USB Shape Push & Pull samen

Kleur basismateriaal

Opslagcapaciteit

Bedrukking voorzijde

Bedrukking achterzijde

Voorladen data

 | De USB stick die perfect aansluit bij uw logo

Verpakkingen

Uw USB Shape Push & Pull

Bedrukking voorzijde
 geen
Bedrukking achterzijde
 geen
Voorladen data
 nee
Aantal*
 stuks (minimum bestelhoeveelheid: 25 stuks)
Uw naam*
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking of vraag
Artwork**
 
 
 
Een ogenblik geduld a.u.b.
*
=
Verplicht
**
=
Maximum filesize: 2560 KB
Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, jpg, jpeg, tif, tiff, png

USB Shape Push & Pull vormt zich naar uw logo

Met gepatenteerde Push & Pull USB connector

Bestellen kan al vanaf: 25 stuks

Geen malkosten, dus ook goedkoop bij kleine afnames


USB Shape Push & Pull: in elke gewenste vorm verkrijgbaar

De USB Shape Push & Pull heeft geen vast formaat. U kunt de USB stick geheel zelf ontwerpen en creëert zo een opvallend en origineel promotiemiddel. De USB Shape Push & Pull is volledig te bedrukken aan beide zijden en is verkrijgbaar in zwart of wit.

Gepatenteerde Push & Pull USB connector

De USB geheugenchip is volledig geïntegreerd in de behuizing, maar komt met een druk op de Push knop tevoorschijn. Om de geheugenchip weer op te bergen trekt u deze eerst naar u toe, om de connector daarna terug in de behuizing te plaatsen. Dit unieke Push & Pull systeem is uniek in de markt en uitsluitend bij ons verkrijgbaar.

Meer afbeeldingen

USB Shape Push & Pull | De USB stick die perfect aansluit bij uw logo
Klik op afbeelding
om te vergroten

Specificaties van USB Shape Push & Pull

Materiaal: kunststof, zwart of wit
Afmetingen: 85 x 85 mm maximaal
Bedrukbaar oppervlak (2x): 28 x 45 mm minimaal / 79 x 81 mm maximaal
Opslagcapaciteit: 2GB - 4GB - 8GB - 16GB - 32GB - 64GB
Gewicht: depends on size
 
Minimum bestelhoeveelheid: 25 stuks
Levertijd: 6 werkdagen
 
Personalisatie opties:
  • bedrukking in full color aan één of twee kanten, eventueel afgewerkt met transparante doming
  • data voorladen op USB sticks: verwijderbaar, onverwijderbaar of beveiligd met DeoCrypt
Verpakkingen: 
KeurmerkenHet CE (Conformity European) keurmerk en het RoHS keurmerk (Beperking van Gevaarlijke Stoffen) garanderen u dat al onze USB sticks voldoen aan de Europese richtlijnen voor kwaliteit en veiligheid.
Contact informatie van: Usbstick FactoryUsbstick Factory+31 (0)40 25 25 042+31 (0)49 38 90 151info@usbstickfactory.nlhttp://www.usbstickfactory.nl/images/logo-bedrukte-usbstick-factory.png
Dillenburgstraat 29
Eindhoven
5652 AM
Nederland
Promotionele productenusbstickusbsticklogopushpullfullcolor
Uw logo als USB Stick | USB Shape Push & PullOpvallende en unieke USB stick. Met gepatenteerde USB connector. USB stick te bedrukken aan beide zijden. Perfect voor elk logohttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-in-elke-vorm-en-bedrukking-in-full-color.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-in-elke-vorm-en-bedrukking-in-full-color-cupcakes.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-in-elke-vorm-en-bedrukking-in-full-color-smartphone.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-in-elke-vorm-en-bedrukking-in-full-color-tommy-hilfiger.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-in-elke-vorm-en-bedrukking-in-full-color-domino-pizza.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-in-elke-vorm-en-bedrukking-in-full-color-1.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-in-elke-vorm-en-bedrukking-in-full-color-2.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-in-elke-vorm-en-bedrukking-in-full-color-kodak-1.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-in-elke-vorm-en-bedrukking-in-full-color-kodak-2.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull-2.jpghttp://www.usbstickfactory.nl/images/voorbeelden-en-toepassingen/usb-stick-shape-push-and-pull.jpg
www.usbstickfactory.nl4.4139