Veelgestelde vragen

Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van de bestanden die u op de USB stick wilt plaatsen en van de opslagcapaciteit van de USB stick.
In onderstaande tabel wordt ervan uitgegaan dat de gemiddelde documentgrootte 1 MB is en een foto gemiddeld 3 MB ruimte in beslag neemt.

Twijfelt u over welke opslagcapaciteit het beste is voor u, neem dan contact met ons op.

Opslagcapaciteit USB  2 GB 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB 64 GB
Aantal bestanden 2.000 4.000 8.000 16,000 32.000 64.000
Aantal foto's 650 1.300 2.600 5.300 10.500 21.300

Ja. Iedere USB stick uit ons assortiment is geschikt voor gebruik op elke pc.

USB 3.0 heeft een hogere lees- en schrijfsnelheid dan USB 2.0.
U kunt met USB versie 3.0 dus sneller grote hoeveelheden data overzetten op een USB stick dan met USB versie 2.0.
In theorie is USB versie 3.0 tot 10 keer sneller dan USB versie 2.0.

We gebruiken uitsluitend A-kwaliteit geheugen in onze USB sticks. Deze worden besteld bij Toshiba, Samsung en Sandisk.

U krijgt op onze bedrukte USB sticks levenslange garantie wat betreft de technische werking. Slijtage van bedrukking en gravering is mogelijk en valt buiten de garantie.

Artwork is het logo, de tekst of afbeelding die u graag op de USB sticks wilt laten printen. U kunt uw artwork sturen per mail versturen samen met de gewenste specificaties. Wij sturen u dan een digitaal voorbeeld van de USB sticks ter controle toe. Het artwork ontvangen we het liefst in een vector formaat (.eps, .pdf of .ai). 

USB Sticks kunnen in een kleine oplage bedrukt en besteld worden. De minimum bestelhoeveelheid is slechts 10 stuks.

Laser gravure
Enkele van onze modellen USB sticks voorzien wij op uw verzoek van een stijlvolle lasergravure. Onze nauwkeurige graveermachines zorgen ervoor dat uw logo, slogan of webadres superscherp op de USB stick wordt gegraveerd. Een lasergravure geeft een stijlvolle uitstraling en is bovendien onuitwisbaar.
De lasergravure is een zeer interessante personalisatietechniek voor het bedrukken van premiums. Het is namelijk de meest voordelige methode voor het haarscherp aanbrengen van uw logo op USB sticks.

Full color bedrukking
Een aantal van onze USB sticks worden standaard in full color bedrukt. Uw logo, afbeelding of tekst wordt digitaal geprint op de USB stick.
Wij begrijpen dat u de USB stick zo voordelig mogelijk wilt laten bedrukken. Daarom bieden wij de goedkoopste full color oplossing. Dankzij onze digitale printtechniek betaalt u bij ons namelijk één vaste, lage prijs voor uw opdruk, ongeacht het aantal kleuren.

Full color print met doming
De meeste USB sticks worden standaard in full color bedrukt met daaroverheen een acryllaag (de zogenaamde doming). Deze acryllaag zorgt ervoor dat uw logo of afbeelding extra opvalt op de USB stick. Dankzij de acryllaag is de bedrukking weer- en UV bestendig. Hierdoor blijft uw bedrukte USB stick langdurig mooi.

Wij produceren de USB in eigen huis. Hierdoor kunnen wij uw bestelling op korte termijn produceren. De standaard productietijd is 5 werkdagen. Heeft u de producten nog sneller nodig? Geen probleem! In overleg kunnen wij uw order sneller produceren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, wij leveren ook naar het buitenland. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven waar de zending naartoe gestuurd moet worden. De transittijden en verzendkosten kunnen variëren per land.

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. U zit dan nergens aan vast. Hierna kunt u aangeven of u de offerte om wil zetten in een order. Het annuleren van een order is mogelijk tot het moment dat we een akkoord van u hebben ontvangen op de orderbevestiging en het digitale voorbeeld. Na uw schriftelijk akkoord kunt u de order niet meer annuleren, omdat uw bestelling na akkoord direct in productie worden genomen.

Wij verzenden de bestelling via een pakketdienst. Standaard levert de pakketdienst binnen 2 werkdagen binnen Nederland en België. Voor leveringen in andere landen kan het wat langer duren. Wij leveren niet in het weekend.

Wij nemen klachten van onze klanten zeer serieus. Uiteraard doen we er alles aan om de producten te leveren zoals overeengekomen. Mocht het product desondanks niet naar tevredenheid werken of de opdruk afwijken van wat is overeengekomen, neem dan contact met ons op. U dient eventuele klachten binnen 5 werkdagen na levering per e-mail of per telefoon bij ons kenbaar te maken. Wij zullen uw klacht behandelen aan de hand van een fysiek exemplaar en/of foto's. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie van ons. Wanneer uw klacht gegrond is, zullen wij de bestelling kosteloos opnieuw maken en opsturen. Redenen voor een gegronde klacht kunnen zijn dat de opdruk afwijkt van het digitale voorbeeld of dat het product niet of onvoldoende functioneert. U ontvangt uw bestelling binnen 6 werkdagen. Vanwege de gepersonaliseerde aard van de producten is geld terug helaas geen optie. De foutieve producten kunt u naar ons retour sturen.

USBstickFactory is een onderdeel van Venditio B.V. Venditio houdt zich bezig met het bedrukken van diverse promotieartikelen en relatiegeschenken. Met USBstickFactory heeft zij zich gespecialiseerd in USB producten in full color met korte levertijden en lage prijzen.